Haberler
Yücelen Grup ve Yıldırım Grup ortaklığı, Atılım Üniversitesi iş birliğiyle "TEKMER" adını kullanma hakkının tanınmasına ilişkin sözleşme, KOSGEB'de düzenlenen törenle imzalandı.

Yücelen Grup ve Yıldırım Grup ortaklığı, Atılım Üniversitesi iş birliğiyle kurduğumuz ANKARA TEKNOLOJİ GELİŞTİRME MERKEZİ’ne, "TEKMER" adını kullanma hakkının tanınmasına ilişkin sözleşme, KOSGEB'de düzenlenen törenle imzalandı.

Temsili sözleşmeye imzalar, Uzkurt ile şirketlerin yönetim kurulu başkanları Zafer Yıldırım ve Ali Yücelen tarafından atıldı.

Ali Yücelen, özel sektör şirketlerinin TEKMER kurmasının önemine dikkati çekerek, bu merkezle Ankara'da Anadolu'dan gelen girişimcileri yatırımcılarla buluşturma imkanlarının olacağını belirtti.

Atılım Üniversitesinin de yenilikçi fikirleri olanları yatırımcılarla buluşturmak adına büyük bir girişime vesile olduğunu vurgulayan Yücelen, şunları kaydetti:

"Üretimde ve Türkiye ekonomisinde katma değerin tabana yayılması ve gelir dağılımındaki eşitliğin sağlanması adına KOBİ'ler bizim için vazgeçilmez. Bu anlamda yeni oluşan KOBİ'lerin yenilikçi teknolojilerden olması adına da bu adımın ülkemizde diğer iş insanlarını teşvik edeceğini değerlendiriyorum. Girişimcilere sunacağı imkanlar sayesinde kısa sürede bir çok yeni fikir ve teknolojinin hayata geçmesine olanak sağlayacacak olan Teknoloji Merkezi’miz, Ülkemizin aydınlık geleceği, genç girişimcilerimize hayırlı olsun."

Bize Ulaşın +90 (312) 439 78 00
Bizden Haberdar Olun